blau, verd i taronja

Blau, verd i taronja són els tres colors que encapçalen el bloc (no em pregunteu per què ni qui ho va escollir). I ho fan en forma de segells cerclístics.
El blau és necessari per respirar i beure (o veure), el verd ho és per viure i collir, i el taronja per apassionar-se, és a dir, que engloba els dos anteriors -malgrat que els físics em dirien que faltaria un punt de magenta per aconseguir-lo. Ara, no hi ha res més important que l'absència per poder-ne obtenir la presència.
En tot cas, em faig meus els tons -que potser vosaltres no veureu blau, verd i taronja, sinó vermell, gris i marró o vés a saber què- i els paral·lelitzo a un treset de semicorxeres en un pentagrama de bolero, o a tres tomates en diferents punts del cel cicle o a unes Plèiades a punt a punt de fer-nos explícit un secret a cau d'orella. Penseu, si no, perquè són set (les Plèiades, i d'aquí, allò de l'absència i la presència): perquè és el número que dóna nom a tantes explicacions de la nostra inexplicable presència ací: set són els dies de la setmana, els set pecats capitals, els gats tenen set vides i, atenció, el pentagrama té set notes musicals... Heus ací l'explicació dels tres puntets blau, verd i taronja, que, a més, ens acompanyaran en la capçalera de cada un dels missatges.